Gefeliciteerd, jouw unieke waakbord/deurhanger is besteld!

Jouw bestelling is bij ons binnen gekomen en zal z.s.m. worden gecontroleerd (o.a. aangeleverde bestanden).

Heb je per iDeal, MisterCash of Sofort een geslaagde betaling kunnen verrichten, zal de order direct worden goedgekeurd en vrijgegeven voor ontwerp. Deze maken en mailen wij op dinsdag, woensdag en donderdag, dus op die dagen zul je een voorstel via het ingevulde email adres kunnen ontvangen. Controleer ook je SPAM box! Soms wordt onze mail bij de SPAM gezet…

Heb je gekozen voor “Overboeking” staan de betaalgegevens onderaan de bevestiging in je mailbox (controleer ook hier weer je SPAM box!!), maar kan het enkele dagen duren voor wij de bestelling kunnen controleren en oppakken voor verdere productie.

Je ontvangt van ons ALTIJD een voorstel (uiterlijk donderdag voor 15u) via het opgegeven email adres (tenzij je gekozen hebt voor “EIGEN LAY-OUT AANLEVEREN”) .

Verzending gebeurt normaliter op vrijdag. Daar wij op maat gemaakt werk leveren, maken we geen voorstel voor we je betaling binnen hebben; wel crediteren wij het bedrag indien wij niet in capabel blijken voor jou een passend ontwerp te maken.

LET OP: Verzending gebeurt normaliter op vrijdag, maar mocht je een bordje eerder willen ontvangen, neem dan even telefonisch contact met ons op, zodat we direct kunnen kijken of er in de planning geschoven kan worden. SPOED? Je kunt het bordje morgen in huis hebben (mits voor 12u besteld), echter komen daar dan wel kosten bij… neem daarover ook telefonisch contact met ons op!

Mocht je twijfels of vragen hebben, mail of bel ons gerust : 06-18757488.

error: ©Waakbordje.nl