Is het waakbordje geschikt voor buiten?

Jazeker! Er wordt gebruik gemaakt van professioneel materiaal, wat ook gebruikt wordt bij bijvoorbeeld autobelettering.

Krijg ik eerst een voorbeeld te zien van mijn unieke waakbord?

ALTIJD! Want ook wij zijn maar mensen en een type-fout is snel gemaakt en soms is het toch net even anders dan u had gehoopt. Vandaar eerst een drukproef waar we uw akkoord op willen krijgen, dan pas productie van het bordje. Het is alleen wel zo dat de order eerst betaald moet zijn, vooraleer we een drukproef gaan maken.

Kunnen jullie de achtergrond van mijn foto wegwerken?

Jazeker kunnen wij dat! We vragen een symbolisch bedrag van €5,00 (per hond, kat, cavia, schildpad. leguaan, enz…) voor deze dienst. U kunt dit heel simpel aangeven op het formulier met daarbij het aantal vrijstaand te maken ‘objecten’.

Wanneer heb ik het bordje binnen?

Als we theoretisch gaan kijken, wordt uw bordje binnen 7 werkdagen na bestelling verzonden. Maar in de praktijk is het vaak veel sneller. Eigenlijk kunt u stellen dat ALLE bestellingen waar we op donderdag uiterlijk 13u akkoord voor hebben, vrijdag bij ons het pand verlaten. De enige onstabiele factor in het hele verzendproces is Pieter Post… die laat af en toe wat steken vallen waardoor langer onderweg is. Heel soms zelfs 2 weken…

Mocht u uw bordje sneller nodig hebben dan vrijdag, kunt u beter even bellen met ons kantoor. In overleg kan heel veel!!

Wanneer krijg ik een voorbeeld in mijn mailbox?

We streven er naar om binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling, u een drukproef te sturen!

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wanneer wij uw akkoord binnen hebben, streven wij er naar uw bordje binnen 5 werkdagen te verzenden. Praktijkvoorbeeld: Wij sturen u een drukproef op donderdag middag, u geeft vrijdag akkoord dan wordt uw bordje uiterlijk de vrijdag een week later verzonden. Meestal is het korter! Heel soms door omstandigheden kan het gebeuren dat het langer duurt… daarvan houden wij u uiteraard op de hoogte.

error: ©Waakbordje.nl